Ko greste na kakšno prireditev, nobl večerjo ali karkoli bolj elegantnega se verjetno oblečete lepo, zapeljivo, lepa oblekca, čeveljčki top, vse mora biti nekako v skladu in primerno za tovrstno prireditev. In enako kot je pri teh bolj elegantnih prireditvah, da gledamo, da imamo primerno obutev, da ne gremo v obleki in pohodniških čevljih na ples je enako pri službenih obveznostih, gledamo kaj imamo obuto, kakšna delovna obutev je primerna za naš tip službe. Ali smo v zdravstvenem domu, ali gasilci, policisti, čistilke, vsak ima neko svojo primerno obutev. Zdravniki, čistilke recimo imajo svojo obutev, bolj »ortopedsko«, kajti ti ljudje so vseeno cele dneve na nogah in more biti kar težko v eno biti na nogah brez da ne bi imel dobre obutve.

Vsak poklic zase ve kaj je zanj primerno, kaj si mora kupiti, kaj resnično potrebuje. Na spletu pa danes tako dobiš toliko raznovrstnih stvari, samo da imaš denar pa lahko imaš vse kar si želiš. Res je, denar ti lahko kupi marsikaj, vsega pa vseeno ne. ampak ko pomislite sami pri sebi, kaj vam je bolje? Nakupovati fizično v trgovini ali preko spleta?

Sama moram osebno reči, da prej sem vedno raje nakupovala v fizični trgovini, vendar odkar pa je prišla ta korona in te maske, pa ko moreš paziti kje hodiš, pa razdalja, pa včasih če je preseženo številko kupcev v trgovini moreš še čakati pred trgovino in eh, kje se mi to da! Do tega pa mi res ni, in zato sem se navadila vse naročevati preko spleta in potem ali grem v trgovino samo prevzeti, ali pa da mi pošljejo na dom, odvisno pač kakšno možnost imajo in kako se mi v določenem trenutku zazdi, da mi odgovarja. In kako pa vi radi nakupujete?