Generacija Miele 7000 ima na voljo kombinirane parne pečice, s katerimi je možno kuhati, peči ali kombinirano pripravljati jedi. Ni važno za kaj od tega se boste odločili, rezultati bodo vedno izpolnili vaša pričakovanja.

Miele kombinirane parne pečice delujejo na principu 3-v-1, kar pomeni kombinacijo klasične, parne in kombinirane pečice, ki vam bo prihranila ogromno prostora. Prav tako imajo veliko raznolikost uporabe, pri čemer je kuhanje v pari idealno tudi za blanširanje, odtajevanje, pogrevanje, vzhajanje testa ali topljenje čokolade.

Inovacija DualSteam skrbi za enakomerno razporeditev pare po pečici, tako da boste lahko uživali v optimalnih rezultatih kuhanja. Miele kombinirane parne pečice imajo avtomatske programe, s katerimi boste lahko po hitrem postopku pripravili katerakoli živila, naj bo to riba, meso ali zelenjava. Zdaj boste lahko jedi pripravili vedno v istem času, ne glede na količino živila, ki ga hočete pripraviti. Tudi, če boste želeli pripraviti več sestavin hkrati, vam bo s tovrstno kombinirano parno pečico to omogočeno z avtomatskim kuhanjem menija, saj bo temperaturo, čas priprave in zaporedje živil pečica določila sama. Jedi lahko ostanejo tople še 15 minut po koncu postopka priprave.

Ko bo vaša mojstrovina pripravljena za serviranje, lahko vrata pečice odprete samo z dotikom prsta. Notranjost pečice je iz plemenitega jekla (s prevleko proti prijemanju – PerfectClean), ki je kakovostno in enostavno za čiščenje. Da boste lažje očistili notranjost pečice, vam bosta pri tem pomagali kakovostni LED-sijalki BrilliantLight, ki z močno in prijetno svetlobo razsvetlita notranjost pečice.

Z Mielejevo kombinirano parno pečico boste lahko uživali že med samo pripravo jedi, da o končnem rezultatu oz. okusu hrane sploh ne govorimo. Hitro in enostavno pripravljeno za končni užitek.