Tako pač je, seks je del življenja in fajn je, da ko se ljubimo z osebo, ki nam je pri srcu, da je nekaj posebnega, da po domače povedano, paše. Še imamo spolne odnose z nekom, ki nam ni ne všeč, niti pri srcu, tako ne bo nič pasal, razen, morda če se prej napiješ in malo pozabiš na vse skupaj s kom si, hehe. Malce za šalo malce zares. Ljubezen je res težka, velikokrat zna biti zelo zakomplicirana, ampak tako pač je, nikoli ne more biti tako kot si želimo, vedno pridejo vmes prepreke in le od nas je odvisno ali bomo omagali ob prvi prepreki ali bomo šli preko vseh meja. Včasih se zna zgoditi na ženski strani, da kaj ne gre, pride morda do kakšnih ženskih težav in vsi vemo, da to ni tako lahko odpraviti, nobene zdravstvene težave niso fajne, potem drugič lahko pride do težav na moški strani in tako pač je, noben ni 100%, včasih se moreš prilagajati enemu, včasih drugemu in prav je tako.

Je pa res, da morda smo ženske vseeno bolj »močne« prej znamo sprejeti, da nas kaj muči, da imamo na določenem področju težave, recimo ženske težave, če imajo moški težavico tam spodaj zna nastati že kar problem in je že vse narobe, kajti tako pač so moški, seveda da ne bodo sprejeli tega, da jim doli ne funkcionira vse kot je treba. In kaj lahko pomaga, da se tudi tam spodaj vse uredi in gre spet vse na stare tirnice?

To pa je kamagra gel, tako da moški, nikar ne vreči puške v koruzo in biti jezni sami nase, ker vsako malenkost se da rešiti. Res je, malce se s tem prizadene vaš ego, ampak ne se sekirat, vsaka oseba ima težave, takšne ali drugačne. Raje se zamislite sami pri sebi in videli boste, da ta težava je še najmanjša težava v primerjavi s kom drugim, ki imajo še večje probleme. Če smo že ravno pri spolnosti, kako bi vam bilo, če sploh ne bi mogli več seksati? No, torej, še dobro da ste na takšni točki, kjer vam lahko pomaga tale gelček in se vse uredi 123!