Ste preverili noro ponudbo na Sex Shop??? Še ne, kaj še čakate! Prihajajo res topli, vedno bolj poletni dnevi in čas je za še bolj sexy oprave, da zapeljete svojo boljšo polovico. Prej ste še lahko imeli izgovore, ker je bilo bolj hladno in vas je zeblo pa na primer niste mogle sexy oblečene pričakati svojega partnerja ali pa obratno.

Image result for sex in bed

No, sedaj pa teh izgovorov več ne morete imeti, ker so dnevi in tudi večeri nasploh že res topli. Plus tega ni potrebno, da se gre pri tovrstnih igricah samo glede oblačil, lahko si omislite tudi kakšne posebne igračke, takšne nevsakdanje, sploh takšne katere morda še sploh niste preizkusili ker je potem filing še bolj intenziven in vam pritisk dvigne v višave, in to je mišljeno v dobrem smislu. Poznam pa nekoga, eno bolj natančno povedano, ko ima doma posebej predal namenjen tem rečem.

Sexy perilo, razne spolne igračke, razni lubrikanti in ko imata z možen »posebne dneve« izkoristi reči, ki jih ima v predalu. Saj, zakaj pa ne. Ima kdo od vas kaj takšnega doma? Če še ne, ali si boste omislili kaj takšnega? Po eni strani je super a, če imate doma vse pripomočke kar se jih da dobiti, ker ko imate v mislih kakšno igrico jo lahko takoj izoplnite brez problema, ker je že vse doma. Če pa tega ne bi imeli doma, ne bi morali izpolniti svoje fantazije. Nekateri so res, polni presenečenj bi lahko rekli.