Naj kdo reče, da spolnost ni zapleten pojem, ker je! Na tem bojnem polju se bojujejo nagoni, poželenje, strahovi in čustva in je odraz celotne osebnosti ter zelo močna sila, ki je nikakor ne smemo zanemariti. Spolnost je preprosto rečeno nujna telesna potreba, nagon da se med seboj dotikamo, saj se nato naše telo sprosti, sprosti se vsa napetost v nas, preprosto pozabimo na vse težave, ki nas pestijo, ki nas morijo, kajti v tistem trenutku smo v neki posebni ekstazi.

Image result for couple have sex

Erotika je pojem, ki ga danes povezujemo izključno samo s spolnostjo in zato tudi obstaja erotična trgovina, kjer lahko najdete tisoč in eno stvar, da popestite vašo spolnost. Poželenje in strast sta bila v ljudeh že od nekdaj prisotna in tako bo tudi vedno ostalo. Sploh, če najdeš tisto boljšo polovico s katero se res dobro razumeš, ki ti pomeni vse, fajn se počutiš ko si zraven nje/njega, preprosto da si zaljubljen vanj in med takšnima, kjer je ta kemija, ki kar vre v potokih, tam je strast še večja ter poželenje in to se izkaže najbolje med rjuhami.

Image result for sex in bed

V večini si tako strastni pari privoščijo še kaj v erotičnih trgovinah, da vse skupaj le še začinijo in nato je preprosto seks še tisočkrat boljši, da ne moreš nehati misliti nanj ko že končaš z njim niti še drug dan v službi, ko si ne moreš prenehati misliti nanj ter si želiš, da bi se služba čimperj končala in da bi se ponovilo vse iz prejšnjega večera. In če pridemo do te točke, potem smo zmagali, ker se kot pač nato še bolj čutite in si želite še bolj biti eden zraven drugega!