Ali so tema vaših prijateljic še vedno tiste zanimive teme ali kaj se pogovarjate s prijateljicami? Naj povem, da moje prijatlejice vse že imajo otroke, razen jaz še ne in še ena moja prijateljica, midve sva edini, ki sva še brez. In ko smo vse skupaj ali pa da si s katero, ki ima otroke, to ne poslušaš nič druga kot pa samo o otrocih, se vam dogajajo te reči? Kot da na svetu se ne bi bilo vredno še o čem pogovarjati kot smo se včasih v mladosti. Ne rečem, seveda se je lepo pogovarjati o otročkih, ampak vseeno, ni treba pa cele ure in ure, ker je že neznosno. Ko pa sem s to edino prijateljico, ki jih še nima z njo se pa lahko normalno pogovarjava, ko sva sami, in sva si tudi rekli, da ko bova imeli otroke, da se morava ena drugo focniti, če bova prišli tako daleč, da bova govorili samo o tem kot to počnejo vse ostale. In, ko sva se nazadnje videli s to prijateljico sva obdelali res nešteto tem, ker z ostalimi nimaš kaj za govoriti, še preden prideš na kavo že tako veš kaj bo tema in ta tema bo do konca.

No, najbolj pa sva padli v temo o modnih dodatkih, njena ženska ročna ura me je tako fascinirala, ker je imela neko novo urco, ki je res tako lepa, da bi ji jo najraje ukradla in potem sva kar veliko debatirali o modnih dodatkih, kaj bi katera imela, kaj se ji zdi nesmiselno in kaj ne in vsega res, ni da ni. Ko sva skupaj je to res baalzam za telo.

Rekli sva si tudi, da bova sedaj enkrat šli malo ven, v lajf, enkrat na neko razvajanje, masažico in res prav rekli sva si, da bova izkoristili najino življenje dokler še lahko delava in hodiva kam nama paše. Sploh sedaj, ko je bil ta covid in te nonstopne karantene, prav dušil si se v tej samoti. In saj ne, da potem, ko imaš otroka, da nikamor ne smeš in ne moreš, ne, ampak vseeno ne moreš pa vedno iti kam se ti »sprdne« kot lahko greš, ko si »ledik in fraj«.

Tako da uživajte kolikor se le da, nikoli ne moremo vedeti, kdaj nas bo država spet zaprla in bomo spet v kakšnih karantenah!