Vgradne pečice Miele zadovoljijo potrebe tudi največjih izbirčnežev. Uživajte v popolno pripravljenem krožniku naravnost iz pečice Miele. Zdaj lahko preverite novo v ponudbi: pečico Pizza Plus, ob nakupu katere prejmete kamen za peko Gourmet in leseno lopatico. Za peko italijanske pice, pogač, kruha, žemljic.  Poleg odlično pripravljene hrane tovrstna pečica tudi varuje okolje in pripomore k manjšanju stroškov. Ne boste verjeli, a to še ni vse.

Vgradne pečice Miele odlikujejo številne časovne funkcije. Ena mnogih je ta, da čas začetka, konca ali trajanje postopka lahko nastavite kadarkoli vam srce poželi, zraven pa obenem lahko uporabite tudi nastavljiv zvočni signal. Vgradne pečice Miele odlikujejo tisoč in eni načini delovanja.

  1. Odtajevanje

Zamrznjena živila se s pomočjo hladnega zraka v idealnih pogojih odtajajo povsem nežno in kakovostno ter so tako kot bi mignil pripravljena na peko ali kuho.

  1. Eko vroč žar in vroč zrak plus

Eko vroč žar se je izkazal za posebno varčnega. Z njegovo pomočjo bo prav vsaka pečenka sočna, narastki pa za prste obliznit. Nič kaj manj uporaben ni vroč zrak plus, ki poskrbi za čudovito puhasto in rahlo testo. Idealen je za peko peciva in celo pečenje mesa na do dveh nivojih.

  1. Zgornje in spodnje gretje

Zagotovo smo bili vsi že priča najbolj nadležni lastnosti stare pečice – zgoraj je hrana pečena, na spodnjem delu pa še vedno surova kljub temu, da smo oba pladnja v pečico položili istočasno. Z vgradno pečico Miele lahko tovrstnim tegobam pomahamo v slovo. Za kar najboljši uspeh vseh tradicionalnih receptov za peko in pečenje na pomoč priskočita enakomerno zgornje in spodnje gretje. Spodnje gretje omogoča tudi individualno pripravo. Izvrstno se izkaže ob pripravi jedi v vodni kopeli, mnogi pa jo uporabijo tudi za še dodatno porjavenje na spodnji strani.

  1. Žar s kroženjem zraka

Žar s kroženjem zraka je idealen za hrustljavo skorjico in sočno sredico. Najbolj primerno je predvsem za piščanca, raco, krače, mesne rulade ter številne druge mesne jedi. Mesojedci, vas že vidimo, kako se vam cedijo sline.

  1. Funkcija Booster

Funkcija Booster predstavlja ekspresno hitrost in je namenjena tistim, ki imajo premalo časa za pripravo kvalitetne hrane.

Čiščenje vgradne pečice ni prav zabavno opravilo, česar pa se pri Miele dobro zavedajo, zato so se odločili, da uporabnikom priskočijo na pomoč. Oprema PerfectClean hitro poskrbi za red in čistočo. Ker se na površino vgradnih pečic ne more prijeti nobena jed, je čiščenje izjemno enostavno. Na plemenitem jeklu pa zahvaljujoč funkciji CleanSteel nikoli ne boste zagledali nadležnih prstnih odtisov. Površina je namreč zaščitena in ne zahteva čiščenja s posebnimi čistili.