Neka netko kaže da seksualnost nije kompliciran pojam jer jest! Na ovom bojnom polju bore se instinkti, požude, strahovi i emocije i ono je odraz cjelokupne osobnosti i vrlo moćna sila koju ne treba zanemariti. Seksualnost je jednostavno nužna tjelesna potreba, instinkt da se međusobno dodirujemo, jer tada se naše tijelo opušta, oslobađa se sva napetost u nama, jednostavno zaboravljamo sve probleme koji nas muče, koji nas ubijaju, jer u tom trenutku smo u određene posebne ekstaze. Erotika je pojam koji danas povezujemo isključivo sa seksualnošću pa stoga postoji i erotski dućan u kojem možete pronaći tisuću i jednu stvar za začiniti svoju seksualnost.

Požuda i strast su uvijek bile prisutne u ljudima i uvijek će tako ostati. Pogotovo ako nađeš bolju polovicu s kojom se jako dobro slažeš, koja ti znači sve, osjećaš se dobro kad si pored njega/nje, jednostavno što si zaljubljena u njega i među onima u kojima ključa ta kemija potoci, tamo je strast jos veca i pohlepa i ova ispadne najbolja medu plahtama, pa se stvarno pazi za libido.

Uglavnom se tako strastveni parovi u erotskim trgovinama upuštaju u nešto drugo da sve to samo začine i onda je seks jednostavno tisuću puta bolji da ne možete prestati razmišljati o njemu kad završite s njim ili neki drugi dan na poslu kad ne možeš.prestani misliti na njega i želiš da se posao što prije završi i da se ponovi sve od prethodne noći. A ako dođemo do te točke, onda smo pobijedili, jer tada se osjećate još više i želite biti još više jedno uz drugo!