Osebni trener je tisti, ki nam lahko pomaga do naše popolne preobrazbe. Ljudje smo v večini malce lena bitja in se težko spravimo k telovadbi sami, k zdravi prehrani pa tako ali tako. Sama sem takšna in tudi prijateljice, ko se pogovarjam z njimi so enako lene kot jaz in vse vedno pravimo, da si moramo omisliti osebnega trenerja, ker on te bo gnal naprej, se trudil s tabo in ne bo pustil, da popustiš.

V večini popustimo takrat, ko smo ravno na tisti sredini bi lahko rekli, in ko smo na sredini, ravno takrat bi se mogli še bolj mučiti in mučiti, ker ko bi predrli tisto zlato sredino, potem si čez in padeš v tisto rutino in se preprosto navadiš na telovadbo in zdravo prehrano vsak dan.

Problem pri nas ljudeh pa je, ker vedno omagamo takrat ko bi se mogli najbolj truditi. Pa še en problemček velikokrat nastane, poleti, pa spomladi se nam še da nekak truditi in telovaditi, ker je vseeno bolj toplo, ni ti tak problem iti ven v naravo, potem zima pa jesen, čeprav tudi jesen še nekako gre skozi, pozimi pa smo kot medvedi in bi skozi bili samo noter, takrat pa začenjamo dobivati tisto zimsko zalogico okrog trebuščka, okrog stegen in tako naprej.

Če bi pa bili pridni in bi skozi celo leto pridno delali nek enak tempo, pa tega problema ne bi imeli. Ampak kaj hočemo, kajne, takšni pač smo, ne vsi, ampak večina.