Potrebuješ nekoga, da te priganja na treningih in da ti ne pusti omagati, medtem, ko ti že desetkrat omagaš te on še in še žene naprej? No, Matevž je osebni trener v Ljubljani in če si iz tistega konca, pa ok, tudi nima veze če si od tam ali ne, saj če imaš avtomobil lahko prideš danes kamorkoli želiš a ne, vendar če želiš osebnega trenerja je on res tisti, ki te lahko konkretno spravi v formo in ti pomaga na poti do uresničitve.

How Exercise Affects Your Brain - Scientific American

Saj vemo kakšni so današnji vsakdanjiki, sploh, če je našo delo v pisarni, ko moreš večinoma delavnika presedeti in, ko prideš domov pa se ti tako več nič ne da. No in ravno to je narobe, ne bi se nam smelo »ne dati«, še toliko bolj bi se nam moralo dati razgibavati že zaradi sebe, da se malo premigamo in naredimo nekaj za svoje telo.

Če delaš recimo v trgovini je morda že bolje, ker hodiš sem ter tja in kar nekaj korakov narediš čez dan, če pa moreš biti za računalnikom pa verjetno ne boš stal in tipkal na računalnik, ni tako? Potem je tudi odvisno kaj želiš narediti iz svojega telesa, ali želiš hujšati, morda si želiš le preoblikovati telo, morda pa kaj čisto xy. In da narediš točno določeno stvar moreš vedeti kaj delaš, če ne izvajaš pravilnih vaj, ali pa nimaš prave prehrane, tudi morda ne boš prišel do željenega rezultata in zato če imaš osebnega trenerja se ne rabiš bati, da boš naredil kaj narobe, ker bo tvoj trener naredil vse kar je potrebno, da TI prideš do te točke katere želiš. Včasih si pač preprosto moreš reči, da potrebuješ pomoč in da ne boš zmogel/-a, sam/-a. Važno je samo, da nam uspe priti do tja kamor hočemo!