Berete kdaj romane, romantične zgodbe in podobno? Ali ni tam tako lepo pocukrano vse skupaj? Je kajne? Kot da bi gledal špansko limonado. Včasih si zamisliš, pa zakaj se to dogaja le v filmih, serijah, takšna romatika, sploh ženske imamo res takšno veliko domišljijo glede tega, moški pa pač samo v limonadah počnejo takšne res romantične reči, da si ne znaš zamisliti, da se to da.

91,183 Couple In Bed Stock Photos, Pictures & Royalty-Free Images - iStock

In potem se vprašaš ali so naši dečki tako leni, ali pa res nimajo domišljije, ali to sploh obstaja kar je na televiziji in še in še vprašanj se poraja na katera ne bomo nikoli mogli v celoti odgovoriti. Saj ne rečem, da se naši dečki ne potrudijo, pa saj se, ampak vseeno je v limonadah tako pocukrano vse skupaj, da je že kičasto da si vseeno nekako želiš, da bi pa to tudi pri tebi doma bilo.

Intimnost je res pomembna, pomembno je da se par razume, da se zna lepo pogovoriti, brez nekega neprestanega kreganja, da si zna pripraviti lepe trenutke skupaj. In če se nam, sploh ženskah, kaj zdi res lepo romantično, perfektno naredimo to prvo same, da vidimo kako se bodo moški odzvali in če bo kdaj tudi iz njihove strani še kaj tako romantičnega.

Celebrating love | Romantic room surprise, Romantic surprise, Romantic room

Mogoče pa potrebujejo le kakšen povod ali dva, da potem še sami začnejo delati izjemno pocukrane stvari, kdo bi vedel. Intimnost pa vseeno v odnosu more štimati, ker če pa to ne štima potem začne zveza čez čas propadati in vse skupaj gre v maloro po domače rečeno. Če smo že v zvezi naj bo ta zveza čarobna. V odnosu se je pač potrebno truditi, enkrat en enkrat drug. Če pa se pač samo en trudi, drugi pa ne, potem ta zveza ni prava. Tako da delajte si posebne trenutke, lepe trenutke, življenje je samo eno, živite ga na polno!