Podjetje Bags&More je specializirano na področju ženske in moške potovalne modne galanterije, darilnega, pisarniškega in šolskega materiala. So uradni zastopnik več kot 30 visokokakovostnih znamk, med njimi tudi znamke David Jones. Gre namreč za francosko blagovno znamko, ki s svojimi izdelki uspešno prodira na sam vrh evropskega trga.

Izdelki znamke David Jones so odlične kvalitete in so vedno v koraku s časom. Artikli so finančno dostopni praktično vsakomur. So zelo preprosti in dovršeni, kar se tudi odraža v vseh njihovih kolekcijah. V galanterijah Bags&More se o tem lahko prepričate tudi sami. Tam boste na prodajnih policah lahko zasledili tako denarnice, kot tudi torbice in nahrbtnike znamke David Jones.

Torbice znamke David Jones se zaradi svoje kvalitete lahko postavijo ob bok najkvalitetnejšim in najprepoznavnejšim znamkam tega sveta. Ponudba le-teh je v galanterijah Bags&More zelo pestra. Na voljo je več materialov, med drugimi tudi poliuretan, umetno usnje in ostali umetni materiali. Vse torbice odlikuje izjemna prostornost, dodatni žepi in nastavljiv naramni pas.

Poleg torbic lahko naletite tudi na nahrbtnike znamke David Jones. Ti so največkrat izdelani iz umetnih materialov, primerni pa so za vsakodnevno uporabo. Imajo nastavljive naramne pasove, so zelo prostorni in so na voljo v več barvah ter dimenzijah. So kot nalašč za sprehod po mestu ali  krajši enodnevni potep.

Če pa ste na lovu za novo denarnico, vam priporočamo, da si ogledate ponudbo že omenjene znamke. Te so namreč izdelane iz umetnih materialov in prihajajo v različnih barvah. Denarnice so različnih dimenzij, večina se jih zapira na zadrgo, imajo predal za kartice, prostor za drobiž in še nekaj dodatnih predelov.

Izdelki David Jones so odlična ideja za darilo, saj so zelo uporabni in cenovno dostopni. Kje jih lahko najdete? V vseh galanterijah Bags&More, ki so praktično po vsej Sloveniji. Ponudbo si lahko ogledate tudi na njihovi spletni strani, kjer izdelke naročite kar po pošti. Med nakupovanjem prek spleta pa vas večkrat lahko presenetijo tudi popusti. Ste se torej že odločili, kaj si boste privoščili?