Vsako podjetje se ukvarja s svojimi rečmi, prodajajo in ponujajo stvari iz določene stroke, nekateri prodajajo kaj iz gradbenega smisla, drugi kaj iz mode, spet tretji pa mogoče le marketing, in podobno. In če dobimo v naše podjetje na sestanek kakšne potencialne stranke ali pa nas bodo te potencialne oz. trenutne stranke priporočile drugim potrebujejo tudi kakšno gradivo, da si malce preberejo o stvari katere ponujate, in da nimate svojih promo letakov kar vrženih na mizi se lahko naredijo kakšni promo materiali iz akrilnega stekla in se naredijo takšne poličke kamor odložite vse te vaše letakce ter tudi mnogo bolj privlačno izgleda, ko pridejo k vam kakšne stranke.

Izgleda mnogo bolj profesionalno in da veste kaj počnete, ljudje bolj zaupajo ljudem, podjetjem, ki imajo vse urejeno, poskrbljeno, da je lepo popredalčkano kot pa komu, ki ima vse nametano, izgleda kot da pač ne ve kaj dela. In zato je super in fajn, da imate stvari v pisarnah urejene, lepo pospravljene, ljudje vam bodo mnogo bolj zaupali. Bi vi na primer šli v eno trgovino z oblačili, ker si pač morate kupiti nova oblačila in iščete ravno ene posebne hlače ter pridete nekam, kjer so oblačila dobesedno nametana, da ne veš kateri oddelek je z majicami in kateri s hlačami.

Seveda, da vas takšna trgovina ne bo pritegnila in enako je s kakšnimi podjetji, kjer se odvijajo sestanki, se sklepajo posli in tako naprej. Tako da hop, če imate v pisarni razsul, hitro si pospravite vse skupaj kajti ljudem je mnogo bolj všeč urejenost kot nametanost.