Diamanti, diamanti, so ženski najboljši prijatelji. Se tudi vi strinjate s tem? No vsak ima pri the stvareh svoj pogled na stvari, na svet oziroma kakorkoli bi gledali na to stvar. Diamant namreč že od nekdaj velja za najdragocenejši naravni mineral na svetu. In kako nastane takšna prečudovita oblika draguljev, ki jih nato lahko primemo v roke in se čudimo njihovi lepoti?

To namreč nastane s preciznim poliranjem, brušenjem in nato se zaradi tega iz the lepih kamenčkov izvabi prelepo lesketanje. Te lepe kamenčke si ponavadi ljudje med seboj poklannjamo v znak ljubezni ob nekih res posebnih priložnostih, ne rvno vsak dan, kajti da dobiš diamantek vsak dan je že kar malce pretirano.

Image result for velikosti draguljev

Če pa ga dobiš ob res posebni priložnosti pa je res nek lep, poseben znak. Tako, da velikosti draguljev res niso pomembne, najbolj pomembno je, da je dano iz srca! To mnogo več pomeni, kot pa, da bi dobili nek kilski draguljček. V majhnih stvareh se skrivajo največje ljubezni, to si le zapomnite. Potem je tudi zanimivost ta, da obstaja več barv the draguljčkov, kar verjetno že tako veste, če ne drugače pa to vidite po filmih, sploh takšnih kjer nastopajo ženske, ki obožujejo nakit in diamante, tam boste videli tega še in še.

Če še v življenju niste prejeli od kakšne res bližnje osebe, dragega nekega draguljčka mu dajte to vedeti morda, da si želite. Pa ne zaradi materializma, ker hočete biti ne vem kaj, ampak saj veste nekaterim moškim je pač potrebno vse povedati in pokazati na pladnju, nič se ne spomnijo sami. In če jim malce namignete kaj hočete pa mogoče le dobite kakšen mini draguljček, ki bo krasil vase stanovanje.