Tudi okna imajo nek svoj “rok uporabe”. Če imamo okna že preko 40 let je velika verjetnost, da bo počasi potrebno kaj menjati, ker to so že kar leta in to je enako kot človek. Tudi človek pri 80.ih letih ne izgleda enako kot pri 20.ih letih ni tako? In če smo že ravno pri oknih je torej menjava le teh še kako priporočena. Tako ali tako vidite že sami kdaj več okna niso to to kar potrebujete. Lahko da vam držijo tudi preko 80 let, ni rečeno da samo 40, to sem rekla tako na blef eno večjo številko, ampak lahko pa traja še dlje.

Image result for changing window

Odvisno je tudi kako se pazi na njih, odvisno je tudi od vremenskih razmer in podobno. Enako je tudi pri hišah kot celotah, saj vedno je treba po letih kaj obnovit, popravit in tako naprej, ali pa v notranjih prostorih je enako, ni obnavljanje potrebno samo na zunaj, tudi notri pride čas da se kaj lotimo dela in kaj preuredimo, popravimo, naredimo na novo. Sploh pa malce je tudi potrebno migati, ni res? Ne moremo skozi in skozi samo ležati doma, treba je malo migati. Jaz sem s partnerjem nekaj časa živela v bloku in to je pravi obup, res katastrofa.

Tečno ti postane med štirimi stenami, ko nimaš nič trave, svoje zelenice, svojega vrta in vse kar pri hiši imaš. Nikoli nisem v bloku živela potem pa sva se pač začasno preselila v blok in sem si rekla da nikoli več! Sedaj ko pa sva končno v svoji hiši to pa je res raj zame. Osebno sama nisem tip človeka, da bi lahko celo življenje živela v bloku kot nekateri. Jaz uživam ko imam svoj vrt, svojo zelenico na kateri teka sem ter tja moj kuža, da imaš kaj za migati.

Res obožujem življenje, da nisi v mestu doma ampak ne predaleč iz mesta ter da imaš svojo hišo, res fantastično! Ni ga lepšega kot pa to. Res je da je pri hiši še več dela, ampak meni je to v užitek! Kaj pa vi? Radi migate ali ste bolj blokovski tip človeka?