Ali že poznate prednosti tekočih pralnih sredstev? Miele je ponovno poskrbel za revolucijo v negi perila. Noben drug sistem tekočega pralnega sredstva ne opere belega ali pisanega perila tako temeljito kot Mielejeva pralna sredstva.

Z nakupom pralnega stroja Miele ste se odločili za najboljšo kakovost in učinkovitost. Da boste vedno znova dosegali popolne rezultate, je pomembno, da uporabljate tudi ustrezna pralna sredstva. Prav zato so zdaj na voljo posebej za uporabo v Mielejevih pralnih strojih. Miele v nego perila prinaša pravo revolucijo. Dvofazni Mielejev sistem pere bolj temeljito in čisto kot običajna tekoča pralna sredstva, ki ne vsebujejo belil, saj bi ta uničila druge sestavine. Z ločenim shranjevanjem in doziranjem sredstev Miele UltraPhase 1 in 2 je mogoče sistemu TwinDos uporabiti belilo.

Avtomatsko doziranje s sistemom TwinDos ni le praktično pač pa zagotavlja tudi popolno čistočo. S sredstvi UltraPhase 1 in 2 vaš stroj omogoča najboljši sistem tekočih pralnih sredstev. TwinDos dozira sredstvi UltraPhase 1 in 2 v optimalnem trenutku procesa pranja in tako doseže najboljšo učinkovitost pranja. Poleg tega dozira tako natančno, da lahko v primerjavi z ročnim odmerjanjem prihranite do kar 30 % pralnih sredstev.

Za najnežnejše ravnanje s perilom ne uporabljajte ničesar drugega kot pa tekoča pralna sredstva Miele. Posebne negovalne sestavine preprečujejo kosmatenje vlaken in zaščitijo barve vašega občutljivega perila. Za kar se da najboljšo zaščito barv vam predstavljamo ColorProtect. Pisano perilo lahko med pranjem spusti barvo. Prenos barve na druge kose perila lahko preprečimo s posebnimi inhibitorji prenosa barv. Pisane kose oblačil lahko zdaj povsem brez skrbi operete skupaj, kar je popolno za večbarvno perilo. Encim celulaza pa obenem poskrbi, da barve še dolgo časa ostanejo sijoče in lepe.

Ali ste tudi vi že kdaj bili v situaciji, ko se je na vaši najljubši bluzi znašel trdovraten madež? Kako ga odstraniti, ne da bi kakor koli poškodovali perilo? Z aktivnim kisikom v tekočem pralnem sredstvu Miele UltraPhase je to zdaj mogoče! Izjemno učinkovito deluje celo proti madežem rdečega vina. Si morate misliti? Sistem avtomatskega doziranja TwinDos pa poskrbi, da se oblačilom doda ravno pravšnja količina aktivnega kisika. Madeži tako kar izpuhtijo, barve na oblačilih pa se ohranijo.