Moški in njihove moške frizure. Kot lahko opažamo prihajajo v modo različne frizure tako moške kot pa tudi za ženske. Samo poglejte kako so sedaj popularne te frizure, ko imajo ob strani pobrito, pa razne še bolj pobrite črte in še marsikaj kar včasih ni noben imel tako, drugače so te že čudno gledali, če si bil malo drugačen.

Meni pa je izredno všeč takšna drugačnost. Naj bodo ljudje drugačni eden od drugega. Naj imajo frizure na vse možne načine, naj eksperimentirajo ljudje, ker to je življenje, da eksperimentiraš z njim in preizkušaš novosti, kakor s temi frizurami. Malo monotono je že to, ko ima vsak enako postrižene lase, pa vsak enako ravne in tako naprej.

Naj bodo spremembe, ker ravno to ljudje potrebujemo, spremembe! Prav tečno bi bilo, če bi po sto let živeli vedno na enak princip. Naj bodo lasje rjavi, črni, magari roza, danes je to čisto vseeno, samo preizkušajte v čem ste najlepši. Tako, kot ne moremo vsak dan jesti samo krompirja tako ne moremo imeti celo naše življenje enake frizure in enake barve las, ker vedno imamo neko željo po nečem drugem, vsaj jaz, in tako je tudi prav.

Glavno, da se preizkušate kaj je vam všeč in da niste vedno enaki! Bodite kdaj in kdaj drugačni!