Izpadanje las zna biti za marsikoga en velik problem! Kar tudi je en velik problem, saj niti malo ni super, če nam na veliko izpadajo lasje.

In če res preveč izpadajo, smo lahko na koncu še kje plešasti, kar pa najbrž vsakdo noče biti. Posebej ženske, večinoma ženske gledajo, da imajo dolge in lepe lase, bleščeče ter goste in ne tako redke, da bi jih lahko na roke prešteli. Sama sem imela dokaj težave z lasmi nekaj časa, dokler nisem našla tistega pravega šampona in dokler se nisem začela mnogo bolj zdravo prehranjevati, saj tudi hrana absolutno zelo vpliva na vse stvari v našem telesu, tako tudi na lase in lasišče. Kar nekaj časa so mi nenehno izpadali, sem si jih umila, takoj drugi dan so bili že celi mastni in še kaj bi se našlo.

Nisem si mogla nobene dobre frizure narediti, ker tako sem imela redke in tanke lase.

Zelo rada sem bila namreč skodrana, ampak uporaba raznih preparatov in toplote lase še bolj uniči in seveda nisem hotela imeti še bolj redke lase, kot sem jih tako že imela, zato sem morala nekako zmanjšati vse skupaj, čeprav je bila pričeska grozna. Ampak kako sem pa našla svoj pravi šampon, od takrat dalje pa moram priznati, da mi lasje ne izpadajo več tako zelo, nekaj malega že kar je čisto normalno, vendar ne več v tolikšnih količinah, in pa tudi las nimam več razcepljenih. Zatorej, preden se ustrašite, da je že z vašim telesom kaj narobe, ker imate težave z lasmi raje prej poglejte, če imate šampon, ki ustreza vašim lasem.