Miele predstavlja povsem nov program inteligentnih kuhinjskih pripomočkov, ki podpirajo procese v kuhinji in pripomorejo k boljšemu okusu mojstrovin. Gre za največjo uvedbo izdelkov v zgodovini podjetja. Predstavljamo vam generacijo 7000.

Svetovno znana vrhunska kuharica Helena Rizzo uživa sloves perfekcionistke. Parna pečica generacije 7000 izpolnjuje vse njene zahteve natančnost in popolnost. Pravi, da jo pri kuhanju najbolj navdušuje kreativnost. Natančnost nove parne pečice Miele njeni domišljiji pušča prosto pot. Z edinstvenimi tehnologijami vsaka jed uspe kot v vrhunski restavraciji.

Za popolno mojstrovino moramo imeti svojo kreacijo ves čas na očeh, ne glede na to, kje smo. Sliši se skoraj nemogoče, a s pomočjo vgrajene kamere je to mačji kašelj. Kamera vsako minuto v visoki ločljivosti posname sliko naše stvaritve ter jo posreduje na pametni telefon. Ta funkcija nam da možnost, da občasno preverimo stanje jedi v pečici.

S parno pečico generacije 7000 bomo kuhali kot vrhunski kuharski mojstri. Peka s paro z močnimi dodatki pare bo naši pečenki podarila potrebno sočnost, kruhu pa popolno skorjo. Se komu že cedijo sline?

Vse kreacije bodo z novo pečico pečene z zanesljivo natančnostjo. Vsebuje brezvrvični termometer za živila, ki poskrbi, da je jed pripravljena na edinstven način do želene središčne temperature. Ta se tudi avtomatsko izklopi.

Čas je, da se poslovimo od preprečenih jedi. S tehnologijo TasteControl je prepečenost doslej zgolj preteklost. Po časovno krmiljenem času priprave se notranjost pečice takoj ohladi.

Miele je v najnovejše pomočnike vključil nekaj impresivnih inovativnosti. Ena mnogih je piroliza. S pirolitičnim čiščenjem se notranjost pečice maksimalno segreje, ostanki se pretvorijo v pepel, tega pa lahko odstranimo brez večjih težav.

Nova parna pečica generacije 7000 obljublja natančnost. Obrok pripravimo tako, kot si ga želimo in nič drugače. Ne glede na to, kam postavimo živilo, temperatura v notranjosti pečice bo povsod ostala enaka.