Če pa je kaj lepo pa je to, ko imaš svoje stanovanje lepo pospravljeno in urejeno. Če je kuhinja čista je super, če je kopalnica tudi super, če je naša omara pospravljena tudi enkratno! Osebno obožujem omare, sploh te, ki so tako lepo novodobno narejene, sodobne garderobne omare so res zakon. Všeč mi je kako naredijo, da so predali, pa takšni kateri se lahko lepo ven povlečejo in res vse lahko imaš popredalčkano. Je pa res, da takšne res vrhunske omare tudi malce več stanejo, vendar spalnica je vseeno tako kot kuhinja, ne menjuješ je ravno vsako leto, sploh kakšne vgradne omare tiste pa sploh ne. Če je le kaj za dati v omaro je tako enkratno, kar pa pri ženskah ni nek velik problem, me imamo res ogromno stvari. So tudi moški, ki imajo več kot je treba, ampak vseeno se mi zdi, da smo ženske z mnogo več stvarmi.

Enako kot če gledamo ličila, ženske imamo tega polno kopalnico, moški mnogo manj. Izbiranje pohištva je nekaj najlepšega, ko si opremljaš svoj domek in razmišljaš kje bi kaj pasalo in kako, kam bi kaj postavil in ko iščeš po ne vem kolikih trgovinah točno to kar hočeš, to je fantastično. Ok, mnogim je to muka, vendar meni je pa vse to v užitek. In še ko končam z delom in že postavim vse v sobo kar hočem mi vedno nekaj manjka ter iščem rešitve kako bi nekaj izboljšala. Tako tui malce rekreiraš svoje možgančke, da jim ni dolgčas kar je super, kajne? Midva s partnerjem sva si sicer dve leti nazaj, ali morda celo že tri leta nazaj kupila novo spalnico, ampak sva se vmes selila in te nove spalnice, ki niso ravno iz masivnega lesa, to kakor hitro jih enkrat razstaviš sploh ni več tako kot je treba se že vse miga, nikjer nič prav ne drži in nič!

Pa ni bila spalnica ravno poceni je bila kar draga, ampak pač to so te spalnice iz teh naših klasičnih trgovin, sedaj pa sva si rekla, da ko kupujeva, ker že iščeva nekaj novega pa hočeva bolj masiven les, ker hočeva, da bo malce dlje trajalo ne pa da bova ponovno na tri leta menjavala. Sedaj bog ne daj da pogledam najino omaro, to se vse miga in samo gledam kdaj bo noter padla kakšna polica in zato je nujno da menjava spalnico. Kaj pa je vaš naslednji podvig v menjavanju pohištva? Katera soba bo naslednja novo opremljena?