Imate kakšno spletno trgovino? Kakšno fizično trgovino? In želite biti opaženi? No, problem je rešen, reklamni stolpi so potemtakem idealna rešitev za vas, da boste opaženi. Ljudje se bodo peljali mimo z avtomobili in bodo opazili vaš reklamni stolp in si mislili, hmm le kaj je to in bodo šli preveriti. Potem se bodo tudi mimo sprehajali, peš in bodo opazili da obstajate. Če danes v današnjem svetu ljudem ne daš vsega na pladnju ne najdejo nič, tako pač žal je. Vse morejo imeti pred nosom, da takoj vidijo, drugače se nič ne brigajo kje je kaj.

To je tako kot ko gledaš koga ko kaj naroči preko spleta. Na spletu ob sliki artikla ali pod sliko mu lepo piše, če je izdelek na zalogi, če ga ni, kakšne so dimenzije če je kakšen tak izdelek in podobne informacije, ampak ljudje seveda nič ne najdejo in nato kličejo oz. pišejo tem spletnim trgovinam. Ali pa še največja smešna scena!

Kot veste je na vseh spletnihh straneh tako, da je pač cena napisana v večini primerov zraven artikla in to kar z veliko, in ljudje sprašujejo koliko je cena artikla?! Tako da ja, če podjetja dobivajo takšna sporočila, klice, maile, potem veste kako je to in zakaj je potrebno vse na veliko pokazat kje ste kaj delate, da bodo sploh vedeli za vas, točno to je razlog. Marsikomu se to zdi smešno, ampak žal tako je danes.

Tudi super je, če se odločite za kakšne oglase po radiu, ali pa po kakšnih revijah, ker marsikdo še bere revije, ali pa na spletu na določene strani, da se objavi kaj, pač potrebno je razmisliti kje ljudje brskajo, gledajo in tam čim več objavljati. Bolj vas ljudje spoznajo več boste imeli nakupov.