Ali izvajate doma Keglove vaje? S Keglovimi vajami okrepimo mišice medeničnega dna, ki nudijo oporo maternici, mehurju, tankemu črevesju in danki. Ženske, ki izvajajo te vaje bi naj lažje ter intenzivneje doživele orgazem, prav tako pa je pomembno, da se jih pravilno izvaja, kajti če ni pravilna izvedba tudi končen rezultat ni takšen kot bi moral biti, kot je to pomembno pri katerikoli stvari ne samo tej. Te vaje so posebej koristne za preprečevanje in odpravo urinske inkontinence.

Izvajati jih je priporočljivo vsaj trikrat dnevno ter da vsaka serija vsebuje vsaj deset ponovitev. Morda se kateri zdi, daje to preveč naporno, da si je težko vzeti toliko časa, ni časa, dan gre prehitro skozi in potem še naj to izvajam, ni časa! Hja, tempo življenja je res zelo hiter in velikokrat za marsikaj ne najdemo časa, ampak včasih se je preprosto potrebno prisiliti, da nekaj naredimo in si pač najti čas za to. Mogoče res ne izvajamo vsak dan po trikrat na dan, ampak poskusimo vsaj enkrat ali pa morda dvakrat, vso delo in trud se nam na koncu vedno izplačata.

Končni rezultat je tisti, ki je pomemben, pot do tja zna biti težka, ampak kjer je volja tam je pot. Ta zadevica je lahko tudi za kakšno prijateljico, sorodnico darilo, če ima rojstni dan in ne veste kaj bi ji  lahko podarili. Morda res ne veste, če to potrebuje, če že ima doma ali nima, ampak zato pa toliko prej malce povohljate o tej zadevi in vidite na čem stojite, če je to za njo, že ima, nima, ali je bolje, da poiščete neko drugo darilo zanjo.

Včasih so lahko takšne stvari za koga idealno darilo. Sprva se nam zdi, pa eh to ni dobro darilo, vseeno je to takšna intima. In ja, je intima, vendar vseeno smo vsi ljudje, vsi počnemo enake stvari, enako kot v postelji, vsi seksamo, ženske morejo vse nositi vložke, tampone, menstrualne skodelice, karkoli pač uporabljajo, vse to je nekaj povsem normalnega. In torej, kaj pravite, boste kupili kateri to za darilo?