Iščeš posebno, elegantno, priročno denarnico pa ne veš kje bi jo lahko našel? No voila, naj ti pomagam, na TOSN.si najdeš od posebnih, do elegantnih kot priročnih denarnic. Najdeš res najbolj majhne in tanke kot je možno, najdeš pa tudi takšne »bikovske« bi lahko rekli. Za vsak okus nekaj, kajti ne more biti vsakemu všeč vse in tudi prav je tako, da imamo ljudje različne okuse.

Ponudbe na tej strani je kar nekaj in če hočeš najti res pravo zase si moreš vzeti čas in iti od začetka do konca strani, preveriti vsako, ki ti je všeč in tudi mere so lepo napisane ob strani, ter ali je na zalogi ali je dobavljiva, vse ti lepo piše in dobiš lepo na dlani. Le na tebi je, če boš našel tisto pravo zate ali ne. na vsake toliko časa pa paše malce menjati denarnico, ni res?

Tudi ženske smo takšne, da venomer menjujemo reči. Sama sem si nedolgo nazaj menjala denarnico, ker ok, moja prejšnja je bila res katastrofalno grozno že razparana in sem si seveda mogla kupiti novo. Sedaj pa sem rekla, da je čas da si tudi moj partner kupi novo, ker ima tudi že razparano, ampak on je takšen, da čeprav je že cela boga bi jo on še kar nosil, čeprav je že res grozna! Ampak sem ga prepričala, da si kupi novo, končno mi je uspelo in sem mu lepo dala link od te spletne strani in more si nekaj najt. Rekla sem da mu jo jaz kupim, dobi darilce, in če si sedaj ne bo nekaj našel potem si ne bo tako nikoli, hehe.