Imeti lepo kožo, biti srečen v svoji koži, to je zelo pomembno, kajti popolnoma vsak takoj vidi, da je človek srečen, da oddaja neko pozitivo in bolj kot smo srečni bolj privlačimo ostale pozitivne ljudi, negativni kar odplavajo iz naših življenj, poof. To lahko takoj občutimo, če naredimo en test. Bodimo nekaj časa ne preveč pozitivni (kar ni težko kajne, ko nam gre kaj narobe smo tako takoj žalostni, v slabem stanju, jezni na vse …), in potem bodite res pozitivni, v sebi morate čutiti in biti srečni, takrat smo tisto res pozitivni in verjemite, da vam bo šlo vse lepo gladko, ker ste pač pozitivni. Veliko je takšnih primerov, ko ljudje pravijo, kako so si nekaj želeli, ampak ker je največji problem včasih denar si pač le tega niso mogli privoščiti, ampak ko so vseeno mislili dobro se jim je zgodilo, da so to potem tudi dobili, nekako se vedno izide in pride tako daleč, da pač enostavno pride nekaj kar si dolgo dolgo želiš do tebe.

Nedolgo nazaj sem slišala od prijateljice »zgodbo«, povedala je kaj se je njej zgodilo, ker pač ima službo, ima denar da pač preživi čez mesec, ampak saj vemo kako je ko imaš minimalca, dandanes lahko s tem denarjem plačaš samo položnice in da še imaš čez mesec za hrano, da si kaj luksuznega kupiš že moreš dobro preračunati, če ti bo sploh šlo čez mesec ali ne. No in vedno si je želela ta poseben kolagen, ki ga ljudje nasploh zelo hvalijo od Novelius Medical hydrocollagen in ta kolagen, te vrečke ne stanejo ravno 10 eurov kot v neki prodajalni/drogeriji, ampak so malce več, ker je pač nekaj boljšega in preprosto ona gleda na vsak cent kam ga vnovči, da pride lepo čez mesec kar je tudi prav in si seveda ga nikoli ni privoščila. In ker je imela v kratkem rojstni dan ter smo njene prijateljice vedele kako zelo si želi tega kolagena smo ji ga kupile za rojstni dan in ne samo eno škatlico temveč štiri paketke!

Prvo smo mislile kupiti le dva, ampak smo potem rekle da bomo kar štiri, pa še akcija je bila ravno takrat in se je lepo poklapalo skupaj. Kajti želele smo, da bi to preizkusila, pa da bi lahko videla, če ji to res pomaga ali ne, ker če bo videla da ji pomaga bo imela še večjo željo, da bo že privarčevala ta denar, da si ga kupi. In saj vedno je tako, če si nekaj želimo to tudi dobimo, samo negativni ne smemo biti, ker negativizem ne prinese dobrih stvari, nikoli! Vedno lahko dobimo kar želimo le verjeti moramo v to, da enkrat pa bo to kar hočemo imeti v naših rokah, in verjemite, da bo prišlo ravno takrat, ko boste le to najmanj pričakovali. In ko bi vi videli, kako zelo je bila vesela darila! Ufff, nepopisna sreča za njo in nas!!!