Kaj vas pri naravi najbolj pritegne, kaj vam je všeč, da se lahko zaljubite takoj na prvi pogled, ko to vidite? Mene fascinirajo gore, vinogradi, ne vem zakaj, ampak to mi je nekaj najlepšega kar je v naravi. Mislim, vse mi je všeč pri naravi, ampak to dvoje mi je še posebej všeč. Vinogradniki zahodne Slovenije so lahko tako srečni, da so tam doma, ker tisti del Slovenije je res prelep, ker imajo ogromno vinogradov. Tukaj pri štajerski regiji ni toliko vinogradov.

Image result for vinogradi vipava

Nekaj jih je, samo kaj veliko pa spet ne in od te regije sem jaz. Ampak, če bi pa lahko bi šla takoj v zahodni del Slovenije. Tam se počutiš kot da bi bil v Italiji, kjer imajo tudi ogromno vinogradov. Res je da je s tem veliko dela, ampak to delo je sprostitvneno za moje pojme, ker si povezan z naravo, delaš v sožitju z naravo, dihaš svež zrak, delaš v miru.

Image result for fresh air

Kaj pa je vam všeč, tudi narava ali ste bolj mestni tip človeka, ki vam je všeč hrup, hitenje, avtomobili, sirene in še in še? Saj je prav da vam je tudi mesto všeč, vsakemu svoje, kako bi pa bilo če bi nam vsem bile enake stvari všeč? To ni smisleno. To je enako kot če bi všeč ženskam bil samo en moški všeč oziroma obratno, vsem moških enaka ženska. Potem bi bil to kaos, če bi imeli vsi enake poglede na svet. Tako da ja, privoščite si čas zase, spočijte se ko čutite, da se morate spočiti in je to to. Ne naprezajte se preveč, ker to vas ne bo nikamor pripeljajo, kvečjemu do kakšne bolezni, ker stres naredi svoje!