Balerinke ali raje kakšna druga obutev? Včasih oziroma bolje rečeno mnogokrat se ženske sprašujemo kaj si naj kupimo, da bomo izgledale očarljivo za naše fante in pa hkrati, da bomo same sebi najbolj všeč. Preden gremo v trgovino imamo ponavadi namen kaj bomo kupile, si rečemo, sedaj pa si grem kupiti neke teniske, a na koncu naredimo kaj?

Kupimo si balerinke, natikače in podobne reči, vse druga razen tistega ne po kar smo sprva šle. Ženske že imamo to v naravi, da smo obsedene z lepoto in, ko vidimo v trgovini z modo nekaj zelo lepega se temu enostavno ne moremo odreči in tisto moramo tudi kupiti, čeprav tega nimamo niti pod razno v namenu za kupiti, ampak kaj hočemo, premami nas ta modna lepota. Je pa tudi res, da je potrebno, da si vsake toliko časa privoščimo kaj novega, kupimo kaj novega, če ne druga že zaradi tega, da gremo z modo naprej, čeprav mogoče ne nakupujete rade.

Včasih se pa res mora naša omara malce spremeniti in je potrebno stare kose oblačil in obutve zavreči. Sama vem, jaz sem zelo navezana na svoja oblačila in sploh nisem sedaj že kar nekaj let gledala kaj vse imam v omari, in nedolgo nazaj sem šla malce brskati po omari, kaj bi oblekla in sem našla majico, ki mi je absolutno premala. Nekatere ženske se res na nekatere stvari zelo navežemo, vsaj jaz, in se je težko ločiti od starih stvari, čeprav imamo nove kose že v omari!